Konferenser

Konferenser är ganska skojigt. Ja, det kan vara sega också, framförallt om man nu råkar sitta på en fullständigt obekväm stol. Valet av stol är viktig. Logga in på http://www.azdesign.se, så hittar du vad du behöver. Ja, ska du ha en perfekt stol till konferens, då ska du ta den vägen.

Jag minns en konferens en gång, i en stad uppåt landet. Ja faktum var att staden ordagrannt låg för våra fötter, där vi nu loggat in på rummet. Ett fantastiskt panoramafönster visade oss hela staden. Det var så att man inte ville lämna sängen utan att man gärna kunde hålla konferensen i vårt rum. Tyvärr skulle det ha blivit lite trångt, jag har för mig vi var drygt 400 personer. Samtidigt var det nog tur, ingen hade lyssnat på konferensen, alla hade beundrat den vackra utsikten. Ja, det var till och med så vackert att vi kom för sent till konferensmiddagen, det är illa. Det är ju då godsakerna dukas upp och du kan ta del av detta utan att skämmas. Lönen för att du sitter av dagen i konferenslokalen. Är det bra stolar, ja då går det väl. Sämre stolar ger träsmak.

På en annan konferens jag var på, nu på ett fartg, hade man så sköna stolar att den mesta av publiken somnade. Det var biostolar, du vet de där mjuka sköna som man fullkommligt bara sjunker ner i. Konferensen började men en lunch och du förstår ju vad som hände efter lunch i dessa stolar. Det snarkades från många håll kan jag säga. På kvällen var det galaj, som det brukar vara på kryssningsfartyg. Ja, du som läser detta är ju så smart att du redan listat ut vad som hände dagen efter. En ganska misslyckad konferens enligt mitt sätt att se på saken. Bättre att hålla sig på land och i bra lokaler. För mig som deltagare måste jag tillstå att det var roligare på havet.

Sponsrat inlägg